Magániskolák

A sokoldalú és harmonikus személyiségfejlődés érdekében iskolánkban nagy gondot fordítunk arra, hogy tanulóink hasznosan töltsék el szabadidejüket. Ennek a célnak a megvalósulásában segítséget jelent az intézményünkben működő művészeti magániskola. A zene és a tánc iránt érdeklődő tanulóknak biztosítjuk, hogy ezeken a foglalkozásokon részt vegyenek.
 

A Muzsika Magániskola 1998. szeptember 1-től a két intézmény által kötött megállapodás alapján működik együtt az iskolánk tanulóinak zenei nevelése és hangszeres képzése céljából.
Jelenleg is több növendék tanul zongora, hegedű, gitár, fuvola, furulya, klarinét és oboa és egyéb hangszereken. A hangszereket a zeneiskola biztosítja a növendékeinek. A gyerekek tudásukat zeneiskolai hangversenyeken, iskolai és városi rendezvényeken, valamint családi környezetükben mutatják meg. A növendékek a tanév végén zeneiskolai bizonyítványt kapnak.
A jelentkezésektől függően bővíteni szeretnénk a hegedű, cselló, gitár szakon tanulók létszámát és elindítani a rézfúvós és ütőhangszerek oktatását.